In primul rand... eu nu doresc sa spun "La Multi Ani" - in conditiile actuale. E penibil. As fi fatzarnic daca as ura La multi ani forumului intr-un asemenea context si sub o asemenea conducere. Mai bine inchideti forumul decat sa aiba multi ani ASA!
As dori sa-i spun un calduros LA MULTI ANI intr-o alta conducere si sub o noua viziune, nu una care stie doar sa spuna:
Pentru urmatorul an, ne-am propus sa realizam mai multe proiecte locale, tabere cu utilizatorii si sa reorganizam forumul, astfel incat atmosfera prieteneasca si plina de bucurie sa fie resimtita.
Poezia asta o stiu de cand sunt mic. Dorim sa facem, sa dregem, sa facem, sa dregem. Ok. Dar CAND chiar aveti de gand sa faceti si sa dregeti? Ne-ati promis vreo 4 schimbari. Implementarea niciodata nu am vazut-o. Ati avut 5 sedinte extraordinare ale consiliului (pe banii vostrii banuiesc, ca daca erau pe banii uniunii v-ar fi mustrat putin constiinta, nu?) si la fel: niciun rezultat. Chiar nu va mustra constiinta asa putin?
Ne-am saturat de demagocie si de politica pe acest forum. Dar mai ales de demagogia de care dati dovada de fiecare data cand o problema este scoasa la iveala.
Faptul ca forumul merge de asa cum merge, este doar un semnal de alarma pentru voi, cei din conducere. Vizitatorii in scadere, discutiile putine si fara substanta, userii inregistrati putini ar trebui sa va dea de gandit.
Deci de ce as spune "La Multi Ani" in conditiile actuale?
Faceti schimbari si abia apoi va urez din suflet La Multi Ani!
aveti grija ce spuneti, pentru ca daca nu spuneti ce place administratiei, spuneti degeaba... mesajele vor fi sterse!