Forum Tin.ro: Ce asteptati de la departamentul de tineret al Conferintelor - Forum Tin.ro

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ce asteptati de la departamentul de tineret al Conferintelor

#1 User is offline   ionel 

• Membru
  • PipPip
  • Group: Membru

• Biserica din care fac parte: District Floresti GR

Posted 22 March 2007 - 06:42 PM

Ar fi interesant daca ati scrie asteptarile voastre de la departamentul de tineret al Conferintelor...
Cu multa rabdare ....
asteptam dorintele voastre
ionel
0

#2 User is offline   m0ttan 

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Interests:pub.

• Biserica din care fac parte: iasi - sararie

Posted 22 March 2007 - 06:56 PM

salutare ionel.
nu stiu daca ai observat posturile mele in ultima vreme.. imi exprimam nemultumirea fata de activitatea departamentelor de tineret, cel putin de la mine din conferinta.
de cand ma stiu, departamentul de tineret la mine in comunitate a fost egal cu ...0,5 sa zic asa.. sa ma explic: singurele activitati au fost program muzical odata pe luna.. daca ar fi fost.. si .. cam atat?.. da.. cam atat. pentru ca exploratorii tot timpul au fost marginalizati sau.. nu li s-a acordat atentie. a. mai era o camporee odata sau de 2 ori pe an, si asta e cam tot ce a facut departamentul de tineret pt tinerii din biserica mea. s-au facut in alte locuri tinserv-uri, vara tabere peste tabere, si... cam atat.
nu tin minte sa ne fi intalnit macar odata la o discutie cu liderul de tineret...
multi comfunda amicus cu dep de tineret al bisericii.. si spun... pai uite.. amicusul face... tinerii fac. sunt lucrari facute din initiativa noastra, cu suportul nostru.. iar departamentul de tineret ne-a ajutat doar cand era o deplasare, sa ne sponsorizeze .. ca sa zic asa..
si nu sunt deacord cu asta. de ce sa ne dea bani pentru ca sa ne coste ami putin sau deloc o deplasare nu stiu unde.. ? in loc sa facem ceva util cu banii respectivi.. care si aia sunt obtinuti cu mari eforturi.
nu vreau sa acuz pe nimeni.. dar toti se plang ca nu mai pot de treaba.. si nu prea se vede nimic in urma lor, decat intruniri peste intruniri, comitete peste comitete..
mai nou ni s-au prezentat cateva seminarii.. mai bine zis 2.. care sa fie prezentate in scoli. 2 seminarii in .... nu vreau sa numar cam cat a trecut..... nu am fost niciodata intrebati, niciodata mobilizati. si chestia asta se vede..c el putin la noi la iasi.
ce as fori de la departamentul de tineret? sa faca educatie intai cu noi, apoi cu ceilalti. seminarii.. sa ne trimita oameni care sa ne invete, sa ne sfatuiasca..
apoi.. sa avem si noi materiale cu care sa putem lucra. chestii promotionale, intalniri mixte...... sa se implice si in educarea celorlalti.. elaborand proiecte sau planuri pt scoli, gradinite, licee, facultati....
tinerii sunt viitorul bisericii si chestiunea asta se pare ca scapa unora. se deconteaza si se dau o gramada de bani pentru cladire de biserici, pentru pus termopane.. sa ne fie noua bine.. si cand vrei sa faci ceva.. nu sunt bani...
cred ca dep. de tineret ar trebui sa fie mult mai bine reprezentat si dezvoltat, si sa aiba un cuvant mai greu in comitetul uniunilor si al conferintelor...
trebuie sa faca ceva!!
0

#3 User is offline   cristianmodan 

• Membru
  • PipPipPip
  • Group: Consilieri
  • Interests:Copiii, Pasarile, Excursiile, Muzica

Posted 22 March 2007 - 08:16 PM

Stefi,

Tu exprimi foarte bine o multime de nevoi dar in acelasi timp amesteci rolul conducatorului (dirigintelui) de tineret si al comitetului de tineret din biserica locala cu rolul departamentului tineret de la conferinta. Rezultatul e confuz, nu se intelege bine cine, ce sa faca. Sper ca m-am facut inteles.

Din cate imi dau seama Ionel asteapta la acest topic sa exprimati asteptarile vis a vis de departamentul tineret de la conferinta.
Iesi din casa,
mergi afara,
unde natura este sala de clasa, experienta este profesorul, iar ceea ce inveti este despre tine si despre creatiunea lui Dumnezeu!
[/color]
0

#4 User is offline   m0ttan 

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Interests:pub.

• Biserica din care fac parte: iasi - sararie

Posted 22 March 2007 - 08:21 PM

le-am combinat, pt ca dirigintele de tineret presupun ca este trimisul dep de tineret in biserica, nu?
0

#5 User is offline   ionel 

• Membru
  • PipPip

• Biserica din care fac parte: District Floresti GR

Posted 22 March 2007 - 09:37 PM

Buna Mottan
nu cred ca la acest topic as vrea sa comentez(daca vrea cineva sa comentez o voi face la alt topic sau mesaj privat) si doar s a adun opiniile voastre legat de acest departament.
Cred ca ai atins cateva lucruri...dar nu cred ca doar atat se asteapta de la cest departament.
curaj pentru toti cei care simtiti ca departamentul tineret ar trebui sa faca ceva ce nu se face ...sau se face
cu respect
ionel
0

#6 User is offline   dorfgs 

• Nou-venit
  • Pip

Posted 12 February 2010 - 11:46 PM

Parerea mea ca ar trebui sa avem pretentii mari de la departamentele de tineret ale Conferintelor si al Uniunii si daca aceste pretentii nu sunt realizate propun desfintarea acestor departamente sau cel putin concedierea tuturor asa zisilor lideri ai acestor departamente care va amintesc ca nu sunt putini.Vreau sa amintesc conferinta din care eu fac parte: Transilvania de Sud, care cu parere de rau salarizeaza cateva persoane total lipsite de interes si de creativism in departamentul pe care se pare ca-l ruineaza usor,usor.Daca nu sunteti de acord cu ceea ce am postat astept comentarii pe privat : dorelvulcan@hotmail.com
0

#7 User is offline   dorfgs 

• Nou-venit
  • Pip

Posted 12 February 2010 - 11:56 PM

Fiind vorba de asteptari,amintesc doar cateva : Cu ceva anisori in urma se obisnuia din cand in cand ca sa se organizeze anumite Festivaluri,Congrese zonale (organizate de Conferinta) sau Nationale.Sunt ani buni de cand n-am mai auzit de asa ceva in Conferinta mea-Transilvania de Sud.Cu ce se indeletnicesc conducatorii acestui departament? Deasemenea tabere de vara in natura,in ultimii ani am participat in astfel de Tabere dar nu organizate de Conferinta noastra.Felicit pe aceasta cale conducerea departamentului de tineret al Conferintei Transilvania de Nord si Confeintei Banat care se implica cu adevarat.Astept acelasi lucru si de la Conferinta mea Transilvania Sud,in caz contrar rog pe conducatorii departamentului tineret sa-si dea demisia de urgenta,nu are rost sa supraincalzim focul ghenei.
0

#8 User is offline   benulnec 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Administrator
  • Interests:Serving, Friendship

Posted 13 February 2010 - 01:37 PM

Dorfgs, chiar miercurea trecuta stiu ca am aranjat un interviu al fratelui Geza in cadrul emisiunii "Tineretea e o arta" (RVS) in care a prezenta o intalnire a tinerilor din judetul Sibiu, unde au avut loc specializari, seminarii si discutii.
Nu stiu si ce alte activitati mai sunt realizate de dansul, insa de inactivitate nu cred ca il poti acuza. Nu sunt din zona ta si nu stiu ce tabere se fac sau nu, insa il voi ruga sa ne lase un mesaj in cadrul acestui topic.
In ce priveste congresele nationale, se organizeaza din 4 in 4 ani. Urmatorul va fi anul viitor, in zona moldovei (din cate stiu).
Lumea e prea plina de oameni rai ca sa putem fii si noi ca ei.
Adevarata valoare a unui om consta in caracterul lui!

Adu-ti aminte de declaratia noastra!

Caci toata Legea se cuprinde intr-o singura porunca: "Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti." Dar daca va muscati si va mancati unii pe altii, luati seama sa nu fiti nimiciti unii de altii.
(Galateni 5, 15-16)
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users